Ben je al lid?

2 soorten Lidmaatschappen: Gratis en Betaald

Sport42 Gratis uitproberen

Lid worden en rondkijken is gratis. Geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen me zich mee. Je kan alle profielen zien. Daardoor heb je een goed beeld van het aantal leden bij jou uit de buurt. Al duizenden mensen vonden op Sport42 met succes een maatje. Toch is het logisch dat je eerst even wilt rondkijken. Pas als daarna kan je wel of niet Premium lid worden. zie je geen geschikt sportmaatje? Dan schrijf je je gewoon direct weer uit.

  Gratis Betaald
Profiel aanmaken
Zoekprofiel instellen
Matches zoeken & bekijken
Profielen bekijken
Interesse tonen
Fotoverzoek sturen
Favoriete matches kiezen
Bezoekers zien
Inkomende berichten lezen
Inkomende berichten beantwoorden
Hoger in zoekresultaten

Wat kost het Premium lidmaatschap

Voor de prijs van fles wijn kan je onbeperkt contacten leggen met alle andere leden. Alles gratis maken gaat helaas niet. Wij hebben de vergoeding nodig om de website verder te verbeteren en nieuwe leden aan te trekken. Betalen kan via iDeal, creditard of paypal. Een premium abonnement wordt na afloop van de gekozen termijn automatisch verlengd met steeds 1 maand tegen het door jou gekozen maandtarief. Je zit nooit vast aan het abonnement. Opzeggen kan altijd zonder opzegtermijn!

  vergoeding per maand
1 maand € 9,90
3 maanden € 7,90
6 maanden € 5,90
12 maanden € 3,90

Snel en gemakkelijk aanmelden!

Jouw e-mail adres zal NIET zichtbaar zijn voor anderen en zal NIET worden doorverkocht. Door verder te gaan bevestig je meerderjarig te zijn en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.