Ben je al lid?

Sport42.com Help

Om de kwaliteit van de site voor jou en de anderen te kunnen blijven garanderen worden alle foto’s eerst bekeken. Ze moet namelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden. Hieronder staan de meest voorkomende redenen om een foto te weigeren:
- Je foto was een groepsfoto. Dat mag niet, je moet er alleen op staan.
- Je foto bevatte persoonlijke gegevens. Zoals een kentekenplaat, persoonlijke adresgegevens enz.)
- Je foto was niet echt. De foto was met beeldbewerkings software bijgewerkt.
- De foto bevatte aanstootgevend materiaal.
Mocht je denken dat jouw foto ten onrechte geweigerd werd, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Het kan ook altijd een menselijke fout zijn geweest van onze kant. Upload dan je foto nogmaals. Log hiervoor in op de site en ga vervolgens naar ‘mijn account’. De link staat rechtsboven in beeld na het inloggen. Het duurt ongeveer 48 uur voordat je foto opnieuw is gecontroleerd.
Jazeker. Jouw e-mail adres wordt aan niemand doorgegeven. Het wordt ook niet doorverkocht aan andere bedrijven. Je kan natuurlijk zelf beslissen om je e-mail adres door te geven aan een ander lid. Maar wij raden aan om dat niet te doen. Maak gewoon een afspraak via het interne berichtensysteem. En zorg ervoor dat je eerste sport-afspraak altijd op een openbare plek plaatsvindt waar ook andere mensen zijn.
Nee, natuurlijk niet. Maar leden met een foto ontvangen doorgaans veel meer berichten dan leden zonder foto. Dus een foto is wel sterk aangeraden.
Om de kwaliteit van de site voor jou en de anderen te kunnen blijven garanderen worden alle profielteksten eerst gecontroleerd. Die moeten namelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden. Hieronder staan de meest voorkomende redenen om een tekst te weigeren:
- De tekst was te commercieel
- De tekst bevatte persoonlijke adresgegevens.
- De tekst was slecht te lezen. Teveel afkortingen, sms-achtige taal
- De tekst was aanstootgevend
Mocht je denken dat jouw tekst ten onrechte geweigerd werd, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Het kan ook altijd een menselijke fout zijn geweest van onze kant. Stuur je tekst dan opnieuw in. Log hiervoor in op de site en ga vervolgens naar ‘mijn account’. De link staat rechtsboven in beeld na het inloggen. Het duurt ongeveer 48 uur voordat de tekst weer opnieuw is gecontroleerd.
Ja en nee. Dat zullen we even uitleggen :-) :

Aanmelden en rondkijken is helemaal gratis. Hierdoor kan je zonder verplichtingen kijken of er genoeg mogelijke sportmaatjes in jouw regio zijn. Daarna kan je kiezen om ook Premium lid te worden.

Maar het kan ook gratis! Je kan uiteraard Premium lidmaatschap betalen, maar als jij de moeite neemt om kennissen uit te nodigen voor Sport42, dan belonen wij dat met een Premium lidmaatschap.
De meeste vragen worden beantwoord in deze lijst met veelgestelde vragen. We vragen je daarom vriendelijk deze toch vooral eerst goed te lezen. Maar wordt je vraag daarmee niet beantwoord, dan kan je altijd contact opnemen met ons Ledenservice Team. Dat staat elke dag weer klaar om vragen te beantwoorden. Soms zelfs in het weekend. Vul gewoon het contactformulier in en we doen ons best om binnen de 2 werkdagen te antwoorden.
Afmelden is heel makkelijk via het contactformulier op de site. De link vind je onderaan de site. Kies de categorie ‘afmelden’, vul de rest van het formulier in en je afmelding zal worden verwerkt.
Log in en ga naar de ‘mijn account’ pagina. Klik vervolgens op e-mail instellingen. Hier kan je nu jouw persoonlijke boodschap veranderen die wordt verzonden als jij een fotoverzoek stuurt.
Log in en ga naar de ‘mijn account’ pagina. Klik vervolgens op e-mail instellingen. Hier kan je nu jouw persoonlijke boodschap veranderen.
Log in en ga naar de ‘mijn account’ pagina. Daar kan je jouw wachtwoord wijzigen.
Log in en ga naar de ‘mijn account’ pagina. Daar kan je jouw schermnaam wijzigen.
Log in en ga naar de ‘mijn account’ pagina. Daar kan je je e-mail adres wijzigen.
Sport42 heeft onderzocht welke sporten het meest in aanmerking komen voor deze site. Maar stuur ons een e-mail als je denkt dat jouw sport wel goed bij Sport42 past. Je begrijpt wel dat hele exotische sporten die door weinig mensen beoefend worden niet snel op Sport42 zullen komen. De kans op een match is gewoon veel te klein.
Eenvoudig, je ontvangt een e-mail notificatie als een sportmaatje jou gevonden heeft en een bericht heeft gestuurd.
Ga naar de login pagina, klik op 'wachtwoord vergeten' en vul je e-mail adres in. Je ontvangt een e-mail met een nieuw wachtwoord. Log hiermee in en zorg dat je dit nieuwe wachtwoord weer verandert.
Nee hoor. Maar leden met een foto ontvangen doorgaans veel meer berichten dan leden zonder foto. Dus een foto is wel sterk aangeraden.