Ben je al lid?
Privacybeleid
Sport42 is verplicht bij de verlening van haar diensten de wettelijke bepalingen voor de bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de Telecommunicatiewet na te leven.

Persoonsgegevens
Op Sport42 ben je alleen bekend onder de door jezelf gekozen gebruikersnaam. Je echte naam of adresgegevens worden niet door Sport42 gevraagd en zijn dus ook niet voor anderen zichtbaar. De enige echte persoonlijke informatie die Sport42 nodig heeft voor het correct functioneren van de site is je e-mail adres. En dit wordt niet verstrekt aan derden.

Je kan jezelf altijd en 24 uur per dag uitschrijven via de site. Jouw gegevens worden dan nog 3 jaar bewaard, maar zijn niet meer zichtbaar voor de andere leden van Sport42. De enige reden is dat we eventueel met terugwerkende kracht klachten kunnen onderzoeken. Na drie jaar worden alle gegevens definitief verwijderd.

Overige gegevens
De op de site zichtbare gegevens van een lidmaatschap (zoals eigen profiel en zoekprofiel), worden gebruikt om mensen met elkaar te matchen. Leden kunnen zelf (op de site onder "mijn account") op elk gewenst moment deze gegevens wijzigen.

Inzage en correctie
Na inschrijving hebben leden de mogelijkheid ten allen tijde de gegevens in te zien, op te vragen of te wijzigen. Zo zijn alle gegevens te wijzigen op de site onder "Mijn account".

Google Analytics
Op de site maken we gebruik van Google Analytics. Hiermee kunnen we zien hoe men gebruik maakt van de site en of er zich problemen voordoen op bepaalde pagina's. Hierbij worden nooit en te nimmer persoonlijke gegevens, profielen, berichten etc. naar Google verstuurd.

Vragen over het lidmaatschap?
Heeft men toch nog vragen aangaande de privacy op Sport42, stuur dan een e-mail naar privacy (et) sport42 (.c o m ).